Belangrijke aankondiging: aangepaste aanvangstijden fysiotherapie behandelingen vanaf 1 januari 2024.

Met ingang van 1 januari 2024 introduceren wij een vernieuwde aanpak voor fysiotherapie behandelingen. Vanaf deze datum reserveren wij 25 minuten per behandeling, wat resulteert in niet-standaard aanvangstijden om het hele of halve uur.

Waarom deze verandering?

In de afgelopen jaren zijn wij geconfronteerd met aanzienlijke kostenstijgingen binnen de fysiotherapie. Onze praktijk is afhankelijk van behandeltarieven die worden vastgesteld door zorgverzekeraars. Helaas blijven deze tarieven al geruime tijd (aanzienlijk) te laag en worden ze niet geïndexeerd met de jaarlijkse inflatie. Gebrek aan zeggenschap hierover dwingt ons tot deze aanpassing.

Deze wijziging stelt ons in staat meer mensen per dag in te plannen, wat de wachttijden aanzienlijk zal verminderen. Daarnaast hebben we voldoende tijd om administratieve taken zorgvuldig af te handelen.

Behoud van Kwaliteit

Verschillende praktijken in Nederland werken al met dit rooster, waaruit blijkt dat deze werkwijze geen afbreuk doet aan de kwaliteit van de behandelingen. Hoewel het even wennen kan zijn aan andere begintijden, zult u verder geen merkbare verandering ervaren.

Vragen of Opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze aanpassing? Neem gerust contact met ons op via 0624192523 of stel uw vragen via info@fysiosteve.nl. Wij staan klaar om u te assisteren en u te voorzien van verdere informatie.

Fysio Steve – Fysiotherapie Nieuwegein

2024-01-11T10:09:53+00:00